Vores Lhasa’er

Vi er så heldige at være de lykkelige ejere af Lulu, Kiwi og Naya. 3 dejlige tæver som har stor glæde af hinanden. Både Lulu og Kiwi er avlsgodkendt, men Kiwi er pt. eneste avlstæve vi har. Lille Naya skal selvfølgelig også på udstillinger og avlsgodkendes, og med FCI stambog kan hun deltage mere bredt i DK og faktisk også i udlandet.

 KIWI

Kiwi er en rigtig charmetrold, som elsker at være i centrum – hun er udadvendt og er altid glad/livlig. Kiwi er 3 år og pt. eneste tæve jeg avler på.

  LULU

Lulu er en ægte diva, – skal ligge i solen og helst så blødt og behageligt som muligt, – hun hader at blive beskidt og er lidt reserveret overfor fremmede. Lulu er 7 år og er gået på pension / sterilliseret.

NAYA

Vores lille ny Naya er den smukkeste lille tæve hentet hjem fra Berlin. På stambogen hedder hun X-tremely sweet Grazielle von Kaiwa, men hos hos hedder hun Naya (lillesøster på Grønland). Hun er meget nysgerrig og lidt forsigtig og elsker at lege.

 AUDI

Audi er en skøn dreng fra Lulu’s første kuld, og vi er så heldige at have avlsrettigheder på ham. Han matcher med Kiwi og Naya i stambogen.