Overvældet stueopdrætter

Alle hvalpe fra B-kuldet er nu flyttet ud til de mest fantastiske familier. Det har været et dejligt kuld med nogle lærenemme og skønne hvalpe,

Jeg har fået SÅ meget positiv feedback, blomster,  gaver og takkekort. Det får mig til at tænke tilbage på min oprindelige ide med at blive opdrætter… nemlig at kunne glæde andre familier med denne skønne race Lhasa Apso.

Jeg er taknemmelig for at mine Hvalpekøbere deler deres glæde med deres lille ny 4-benet familiemedlem…. Det gør mig glad 🙂

fra en overvældet stueopdrætter

 

4 kommentarer til “Overvældet stueopdrætter”

 1. Kære Mette, jeg kunne simpelthen ikk ønske mig et bedre sted at købe en hvalp end hos dig, du er venlig sød, imødekommende og hjælpsom, og meget gæstfri.. din kærlighed til dine hunde og hvalpe, kommer så meget os hvalpe køber tilgode, de bære præg af god og kærlig opvækst under trygge rammer, og uden de er, for meget pakket ind i vat.. får helt lyst til og bestille en fra et nyt kuld, da du er så hyggelig, og bager de bedste boller.. kan helt klar kun anbefale at købe hvalp hos dig, de er fantastiske dine hvalpe, og vigtigst af alt, de kommer fra en fantastisk familie, hvor der er tid til dem, med alt der følger med. Og tak for at du altid tager dig tid til støtte råd og vejledning.. det betyder så meget.

  Svar
 2. Det har været en fornøjelse at købe hvalp hos dig Mette. Der er styr på tingene, der er masser af kærlighed og gæstfrihed. Vores lille Bine var renlig, da vi hentede hende ti uger gl, vi skulle blot vise hende døren ud en enkelt gang, nu går hun til døren og piver, når hun skal tisse. Hun er rolig og omgængelig og faldt tilivores familie i løbet ag det første døgn. Hun piver et par gange i løbet af natten og skal ud at tisse og putter sig fint igen bagefter.
  Mette, du er en fantastisk opdrætter og vi vil anbefale dig til alle vi møder

  Svar
 3. Kære Mette. Da vi mødte dig og dine skønne hunde i sommer, var vi ikke i tvivl om, at når vi skulle ha en lille Lhasa hvalp, så skulle det helt sikkert være fra dig, også selvom det var “ helt “ ovre i Odder, for du var meget troværdig og tillidsvækkende, da vi talte med dig.
  Vi har så nu fået den skønneste Tinka- hvalp, hun er renlig, tillidsfuld og meget harmonisk. Du har virkelig gjort en stor indsats. Vi har fået den bedste information af dig undervejs, ( vi er førstegangs hundeejere ) , og vi har elsket alle dine fotos og videoer. Nu glæder vi til en ny tilværelse med lille Tinka.
  Vi har allerede reklameret for dig og dine Lhasa Apso hunde.
  De bedste hilsner
  Erik og Helle Helweg-Larsen

  Svar
 4. Kære Mette
  Det var en glæde at besøge dig og møde din store åbenhed og entusiasme for hvalpene, se din omhu og måden du prægede hvalpene på. Gjorde udfaldet at vores næste hvalp skulle være en fra kuld B.
  En stor ros og tak til dig for at vi kunne følge hvalpene de første 8 uger i deres opvækst på din hjemmeside. At vi kunne hente en god og stueren hvalp.
  Der er nu gået 2 uger siden vi hentede Boogie, køreturen fra Odder til Haslev på 260 km gik fint uden stop, køresyge og tisse ri.
  Hun er faldet godt til, er en utrolig nem, god og kvik lille hvalp. Som vi er meget glade for og vil passe godt på.
  Vi vil naturligvis varmt anbefale Kennel Me Lhasa More til fremtidige Lhasa Apso hvalpe interesserede vi møder.
  De bedste hilsner
  John og Karin Dyrbøl

  Svar

Skriv en kommentar